• Potten

    Alles voor een passende verpakking

Wij verkopen potten in PET, PP, HDPE, PVC en PETG van Obeck, Kautex en CurTec. De kleinste pot in ons assortiment heeft een inhoudsmaat van 40 ml, de grootste van 3 liter.

Een deel van onze potten beschikt over een UN-goedkeuring. Alle potten worden gesloten met een druk- of schroefdeksel met een minimale opening. Potten zijn, afhankelijk van het soort kunststof, veelal standaard verkrijgbaar in wit, transparant of naturel, maar ook in andere kleuren.

Bij de potten kunt u bijpassende schroefsluitingen, binnendeksels, inductie- en drukgevoelige afdichtingen en verzegelingen als breekringen kiezen. De potten en sluitingen worden geleverd per doos of pallet, in sommige gevallen zijn de sluitingen samen met de pot verpakt.

PP potten

PET en PETG potten

UN potten Packo

Deze serie HDPE potten van CurTec hebben een UN-goedkeuring voor vaste stoffen. Ze zijn voedselgeschikt, waterdampdicht en stapelbaar. Ze kunnen met slechts een kwartslag worden geopend en gesloten en worden voorzien van een verzegeling. De potten worden standaard met een binnendeksel geleverd, het buitendeksel is leverbaar in 8 standaard kleuren.

PVC potten