New look, same family.

Alpak startte in 1986 en werd in 2005 onderdeel van familiebedrijf Houweling. Die organisatie werd in 1925 opgericht door Cor Houweling sr. Bijna 90 jaar later staat de vierde generatie van de familie Houweling aan het roer van een organisatie die uit meerdere bedrijfsonderdelen bestaat en internationaal opereert. Door de groei en uitbreiding van het bedrijf ontstond ook de behoefte aan een modernere uitstraling. Aan een logo en titel die beter past bij de organisatie die we vandaag de dag zijn.

Met veel plezier introduceren wij u op deze pagina ons nieuwe gezicht.

Oude logo’s versus nieuw logo

  • We bestaan uit verschillende business units, maar zijn één bedrijf: we gebruiken voortaan één logo.
  • We gebruikten meerdere bedrijfs- en handelsnamen door elkaar: vanaf nu hanteren we maar één bedrijfsnaam. Alleen in onze administratie blijven we gebruik maken van de statutaire namen.
  • We beperken het kleurgebruik van elementen in ons logo en uitingen: geel en zwart zijn de kleuren van ons logo.
  • We opereren wereldwijd en kiezen daarom een Engelstalige naam. Houweling Group

Wat we doen

Hoe we werken

Neem een kijkje in ons assortiment verpakkingen, vraag advies over onze middelen voor de tuinbouw of bezoek onze webshop. Wij komen graag met u in contact.

Vervolg

Vanwege de omvang van onze organisatie nemen we de tijd om ons nieuwe logo toe te passen in onze uiitingen totdat we alles hebben vervangen. De afdeling Marketing & Communication is altijd blij met tips en opmerkingen: stuur deze naar marketing@houweling.nl.