• Jerrycans

    Alles voor een passende verpakking

Wij verkopen jerrycans in HDPE met een inhoudsmaat van 1 tot 30 liter

Enkele jerrycans tot en met 5 liter zijn niet stapelbaar, al onze overige cans wel.

De meeste jerrycans beschikken over een UN-keurmerk voor vloeistoffen. Alle cans hebben een schroefopening die varieert van SK38 tot OV61. Jerrycans zijn verkrijgbaar in vele kleurcombinaties en worden geleverd per pallet.

Bij de jerrycans kunt u bijpassende schroefsluitingen, schenktuiten, koppelingen, dopkranen, dopsleutels en hevelpompen kiezen.

Jerrycans AdBlue

Een serie van stapelbare jerrycans in HDPE, speciaal ontwikkeld voor AdBleu. Standaard voorzien van een schenktuit met een lengte van 40 mm om ook AdBleu tanks die op de meest onmogelijke plaatsen zitten, gemakkelijk te kunnen bijvullen. De jerrycans zijn niet voorzien van een UN-goedkeuring. De standaard kleur is naturel, andere kleuren zijn op aanvraag.

Jerrycans beluchtingsdop

Deze stapelbare HDPE jerrycans zijn ontworpen om snel en veilig te kunnen ledigen. Dankzij de beluchtingsdop op de achterkant van de jerrycan, loopt deze rustig, zonder “klokken” leeg, ook bij viskeuzere producten zoals olie. De cans zijn standaard op voorraad in zwart en naturel, alle andere kleuren zijn op aanvraag ook verkrijgbaar.

Niet stapelbare oliebussen

Jerrycans voor olie of andere niet ADR producten voor de B2C markt. Deze jerrycans hebben een aantrekkelijke vorm zodat ze in het oog springen in de winkelrekken. Ze zijn standaard voorzien van een zichtstreep en maatverdeling en leverbaar met elke gewenste (balg)dop. De cans zijn standaard leverbaar in zwart, wit, zilver en goud, andere kleuren zijn op aanvraag.

Niet stapelbare jerrycans

Deze lichtgewicht jerrycans, met of zonder UN-keur, zijn vervaardigd uit voedselgeschikt HDPE. Deze jerrycans zijn uitermate geschikt voor het verpakken van producten waarbij de verpakkingsprijs onder druk staat. Afhankelijk van de inhoud kunnen we verschillende openingen, bijpassende doppen en kleuren aanbieden.

Stapelbare jerrycans UN

Stapelbare jerrycans van voedselgeschikt HDPE, zijn te verkrijgen met een inhoud van 1 tot 60 liter. Deze robuuste jerrycans met UN-goedkeuring zijn gemaakt om los op een pallet of in een palletbox te verpakken / vervoeren. Door de speciale manier van produceren, kunnen deze jerrycans een zo groot mogelijk gewicht dragen zonder in te zakken of uit te puilen. Ze zijn standaard in diverse kleuren en gewichten te krijgen.