Houweling Group onderdeel van Innovation Tour

Tijdens de vakbeurs Empack 2019 op 23 en 24 oktober, wordt de Innovation Tour gehouden. De Houweling Group is geselecteerd vanwege haar innovatie, namelijk verpakkingen van 100% gerecycled kunststof. Een bijzonder product, want zo kunnen ondernemers producten blijven verpakken in kunststof verpakkingen én tegelijkertijd circulair ondernemen.

Innovation Tour & Award

Op de vakbeurs Empack vindt gedurende twee dagen de Innovation Tour plaatst. Tijdens deze tour worden innovaties in de schijnwerpers geplaatst. Op 23 oktober zal een professionele jury de Innovation Award uitreiken en een online wedstrijd zal bepalen wie de publieksprijs voor de beste innovatie wint.

100% gerecycled materiaal

Al jaren werkt de Houweling Group aan het verbeteren van de kringloop; van het leveren van kunststof producten, de inname ervan en vervolgens hergebruik en recycling. In samenwerking met verschillende partners produceren we producten die niet alleen voor 100% uit post-consumer recycled afval bestaan, maar die ook dezelfde kwaliteit hebben als producten gemaakt van virgin kunststof. Meer informatie over post consumer recycled verpakkingen vindt u hier.

Stemmen

Help mee om de Innovation Award te winnen en breng uw stem uit op ”Verpakkingen van 100% gerecycled kunststof”. Stem nu >>