• IBC’s en containers

    Alles voor een passende verpakking

Leverancier IBC’s en containers

Bij ons kunt u terecht voor IBC’s en containers in alle soorten en maten. We zijn gespecialiseerd in de levering van kunststof verpakkingen en bieden u een breed aanbod, van jerrycans tot emmers en containers. De zogeheten Intermediate Bulk Containers staan garant voor een hoogwaardige en duurzame kwaliteit en zijn inzetbaar voor de opslag van diverse soorten vloeistoffen. Ideaal om meer volume inhoud op dezelfde vierkante meter op te slaan en een populaire keuze binnen de industrie en transport.

Toepassingen

IBC’s en containers kunt u gebruiken voor de opslag en het vervoer van uiteenlopende soorten vloeistoffen, zoals:

  • Chemicaliën
  • Grondstoffen en ruwe materialen
  • Regenwater
  • Siropen
  • Vloeibare, korrelvormige en poedervormige ingrediënten

Kenmerken en keurmerken

Als specialist in kunststof verpakkingen bieden we u IBC’s en containers in allerlei soorten en maten. Zo vindt u in ons assortiment onder andere de bekende IBC 1000 liter container​, de IBC 800 liter container en de IBC 600 liter container maar ook bijvoorbeeld de Poly IBC container​.

De keuze voor een container is ook afhankelijk van wel of geen gewenste keurmerken. We hebben in ons assortiment containers die voldoen aan bijvoorbeeld het UN-keurmerk voor het vervoeren of opslaan van drinkwater, vloeistoffen, farmaceutische grondstoffen, chemicaliën of oplosmiddelen.

Uiteraard voorzien we u graag van een persoonlijk advies in uw zoektocht naar de perfecte verpakkingsoplossing.

IBC’s en containers merken

In ons assortiment containers voeren we diverse merken, zoals:

Nieuwe of gebruikte container

Daarnaast kunt u kiezen voor een nieuwe container of voor een gebruikte variant. Een gebruikte IBC of container is een stuk goedkoper dan een nieuwe. Gebruikte containers worden door ons opgehaald en zeer goed gereinigd door een speciale afdeling binnen Alpak.

Kleuren

Containers en/of IBC’s leveren wij in standaard kleuren, zoals wit, zwart of een doorzichtige kleur. Soms zijn andere kleuren ook mogelijk, bespreek uw wensen met ons, dan kijken we wat er mogelijk is.

Accessoires

Aanvullend kunt u kiezen uit verschillende openingen, kranen, pallets, verzegelingen en opvang- en afvulmateriaal.

Bestellen

Onderstaande types zijn per stuk uit voorraad te bestellen.