• Emmers

    Alles voor een passende verpakking

Groothandel emmers

Bent u op zoek naar een groothandel in emmers? In ons assortiment vindt u emmers van kunststof, aluminium, rvs en blik, in alle soorten en maten. Met onze bijna 100 jaar ervaring in verpakkingen kunnen wij u de beste verpakkingsoplossing bieden die u zoekt.

Kenmerken en keurmerken

In ons assortiment vindt u emmers van PP, HDPE, gerecycled kunststof, aluminium, roestvrij staal en blik. Wij leveren emmers in allerlei afmetingen en inhoudsmaten. De kleinste emmer heeft een inhoudsmaat van 1,2 liter, de grootste emmer van 32,1 liter. Bent u op zoek naar emmers met een bepaald keurmerk, zoals een UN-goedkeuring? Ook dat is mogelijk. Nagenoeg alle emmers voldoen aan de eisen van de voedingsindustrie.

Kleuren en bedrukking

U kunt uw merk en uw huisstijl laten zien door een samenspel van logo, kleuren, teksten en afbeeldingen. Bij ons kunt u terecht voor een bedrukte emmer, compleet vormgegeven volgens uw huisstijl. Emmers hebben wij in veel verschillende kleuren, zoals standaard kleuren, PANTONE of RAL. Zowel de emmers als de deksels en hengsels kunnen wij de kleur geven die u wenst. Wij leveren verpakkingen in kleur maar ook voor doorzichtige emmers bent u bij ons aan het juiste adres.

Accessoires

Bij emmers kunt u een passend deksel kiezen, een hengsel en eventueel handgrepen. Er zijn natuurlijk nog meer mogelijkheden, zoals een doekdispenser, een inzettray of een handige emmer opener. Heeft u iets in gedachten? Stel uw vraag, wij helpen u graag verder!