Donatie vervangt relatiegeschenken

Alpak kiest er dit jaar voor om geen geschenken te geven om relaties te bedanken, maar een financiële bijdrage aan een goed doel te schenken. Dit is het eerste jaar dat het relatiegeschenk plaats maakt voor een donatie.

Maatschappelijk ondernemerschap

We geven gedurende het jaar op verschillende manieren invulling aan maatschappelijk ondernemen. We sponsoren lokale evenementen, zoals RUN4KARSTEN en steunen initiatieven van medewerkers. Onze medewerkers kwamen op het idee om dit jaar een donatie te schenken in plaats van relatiegeschenken te geven aan een van de volgende vijf organisaties:

  1. Climate Without Borders
  2. Kinderkankerfonds
  3. Menno’s droom
  4. Mobile School
  5. The Ocean Cleanup

Graag willen wij een bedrag overmaken aan één doel, deze keuze willen we aan u overlaten. Wij vragen u dan ook om te stemmen via onderstaande poll. Met het uitbrengen van uw stem wordt bepaald aan welk goed doel we een bijdrage zullen schenken. Het goede doel met de meeste stemmen ontvangt de donatie. ”Het kiezen van het goede doel willen we graag laten nemen door onze relaties. We vinden het belangrijk om initiatieven te steunen die een speciale betekenis hebben voor zowel onze medewerkers als onze klanten,” vertelt Dries, Manager Sales van Alpak.

Poll

Het goede doel met de meeste stemmen ontvangt de donatie. Breng uw stem uit en bepaal mee! U kunt tot en met 25/01/2019 stemmen tot 17.00 uur. De uitslag van de poll maken wij op 31/01/2019 bekend.

De enquete is hierbij gesloten. Bedankt aan iedereen die gestemd heeft! Deze maand zullen wij de bedragen overmaken naar de goede doelen.

Maak uw eigen enquête voor feedback van gebruikers